Assessoria

Assessoria, consultoria i mentoratge personalitzat a persones o empreses que tenen un projecte, acompanyant-les a estudiar la viabilitat de la idea, des d’una visió lliure i objectiva amb l’amplia experiència professional dels nostres socis.

Integrem en la nostra metodologia de treball les necessitats de cada assessorat per donar la millor solució a cada cas, amb una proposta integral com un pla d’empresa fins a casos concrets com un estudi de mercat, elaboració de propsta de valor, estudi de necessitats de finançament, o definir una estratègia de màrqueting.

Formació

Més de trenta anys d’experiència i havent format mil empreses i emprenedors al darrer any, ens avalen per oferir un ampli ventall de tallers, seminaris i cursos en format presencial o online orientats a millorar la cultura empresarial i reciclatge de coneixements.

Tenim formadors especialitzats en sectors tant diversos com moda, alimentació, comerç, start-ups… Tot tipus de temàtiques, lean start-ups, anàlisi de mercats, pla de negoci, financiació d’empreses, màrqueting digital, rentabilitat…

Col·laborem amb entitats com la Generalitat de Catalunya, Barcelona Activa, ajuntaments, col·legis professionals, universitats i escoles de negoci.

Acceleradora de Start-Ups

Moltes vegades, els promotors d’una start-up se centren només en la idea de valor, però no tenen una visió global per definir un pla de negoci integral. Amb el nostre programa Impulsa, oferim una incubadora i acceleradora de negocis focalitzada en donar respostes específiques a l’ecosistema d’una start-up.

Social

Oferim assessorament empresarial a entitats de l’Economia Social i Solidaria (ESS) optimitzant i dinamitzant la gestió interna en organitzacions del Tercer Sector (compres, màrqueting, comercialització, processos…).

Ajudem en la recerca de finançament públic i privat, formació emprenedora als treballadors i responsables d’entitats que no tinguin coneixements empresarials consolidats.

Acompanyament i tutories a col·lectius en risc d’exclusió social, donant formació econòmica bàsica per a col·lectius vulnerables, i disminució de la “bretxa digital” de la gent gran.