Dins dels actes de commemoració dels 25 anys de la Delegació de Secotbcn, dimarts 1 de desembre l’oficina de Sabadell va dur a terme un acte de celebració a la Cambra de Comerç de Sabadell.

Secotbcn té oficina a Sabadell des de començaments de la dècada passada i ha orientat a més de 200 projectes empresarials en 5 anys.

L’acte, presentat per la periodista de Ràdio Sabadell Aura Costa, va comptar amb la ponència del professor Josep Tàpies de la Càtedra d’Empresa del IESE i amb la presència d’un centenar de persones. Durant l’acte, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, va comentar que l’executiu municipal aposta pel “teixit productiu arrelat al territori, amb empreses innovadores i amb factor tecnològic, ja que són més resistents” i va mostrar el seu agraïment per la tasca que SECOT fa en aquest camí. Per la seva banda, el President de Secotbcn, Sr. Daniel Cañardo, va valorar aquests 25 anys d’orientació, posant èmfasi en que “cal animar els joves a ser creatius.”

També van intervenir el President de la Cambra de Sabadell, Sr. Antoni Maria Brunet, el coordinador de Secot Sabadell, Sr. José Fernandez; Antoni Domingo, membre de Secot Sabadell; L’acte va comptar amb la presència de representants de les patronals (Gremi de Fabricants, Centre Metal·lúrgic, PIMEC); assessorats i diferents personalitats del món Empresarial i Institucional de renom.

 

A la foto podem veure el coordinador de Secot Sabadell, Sr. José Fernandez; l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; el President de la Cambra de Sabadell, Sr. Antoni Maria Brunet i el President de Secotbcn, Sr. Daniel Cañardo durant el desenvolupament de l'acte.

A la foto podem veure el coordinador de Secot Sabadell, Sr. José Fernandez; l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; el President de la Cambra de Sabadell, Sr. Antoni Maria Brunet i el President de Secotbcn, Sr. Daniel Cañardo durant el desenvolupament de l’acte.