La patronal sabadellenca Gremi de Fabricants de Sabadell i l’organització SECOTbcn han signat un acord de col·laboració estable per donar suport a les empreses associades al Gremi de Fabricants.

L’acord L’acord s’ha segellat aquest dijous 23 de juliol amb la signatura d’un acord de col·laboració per part del president del Gremi de Fabricants, Sr. Francesc Garcia-Planas i el president de SECOT Barcelona, Sr. Daniel Cañardo, a la seu de la patronal.

Mitjançant aquesta col·laboració, les dues entitats es mostren compromeses en la necessitat de fomentar l’activitat empresarial i l’emprenedoria. Així col·laboraran per enfortir el col·lectiu i la creació i consolidació d’empreses. Aquest acord suposarà, sens dubte, un valor afegit especialment en els projectes de desenvolupament i consolidació de projectes empresarials sorgits dins del Gremi de Fabricants.

El Gremi de Fabricants concertarà els serveis d’orientació empresarial i mentoring de SECOTbcn mentre que l’organització de voluntariat empresarial posarà a disposició de la patronal el seu equip d’experts per a les empreses i emprenedors que ho sol·licitin. L’acord té vigència fins el mes de desembre de 2015.

3

Sobre el Gremi de Fabricants de Sabadell

El Gremi de Fabricants de Sabadell té com a objectiu principal el d’impulsar i defensar la producció i el treball en la indústria tèxtil dins de l’economia social de mercat, cooperant al seu desenvolupament i perfeccionament i ostentant la representació col·lectiva dels seus agremiats en defensa i foment dels seus interessos professionals.

4