Secotbcn ha participat novament en l’avaluació de projectes i com a jurat de Talent Factory 2017 Viladecans/Gavà. El dilluns 19 de juny s’han lliurat el Premis.

 

El Talent Factory 2017 ha aportat als estudiants de secundària de Gavà i Viledecans un coneixement del món empresarial basat en experiències reals.

 

De les 119 idees presentades a l’inici d’aquesta edició se’n van seleccionar 24 (12 de cada municipi). El projecte Sonolife de la Carla Martín i el Pau Cuesta s’ha endut el primer premi del Talent Factory 2017. La seva idea de negoci és un auricular per rebre missatges recordatoris destinat a persones de la tercera edat amb problemes de memòria. Aquests dos alumnes del col·legi Sant Gabriel de Viladecans viatjaran a San Francisco durant cinc dies per coneixer la indústria puntera de Silicon Valley.

 

Entre els altres projectes premiats a la gala de l’Espai Maragall de Gavà s’ha valorat la innovació i la responsabilitat social. Els segons premis han estat pels projectes Home Bag, de l’acadèmia Núria de Gavà, consistent en una motxilla-llit per a persones sense sostre, i AININ, un dispositiu d’aplicació d’insulina automàtica presentat per alumnes del col·legi Teide de Viladecans. Els membres d’aquests equips viatjaran a Brusel·les per visitar centres d’emprenedoria, vivers d’empreses i seus de reconegudes multinacionals. També s’han lliurat quatre tercers premis, que consisteixen una jornada de visites a l’ecosistema empresarial i del món emprenedor de Barcelona. Aquests han estat per dos projectes del col·legi Santo Ángel de Gavà: Grow & Joy i +Study, i pels projectes Eye Adapter i EU-Change de l’escola GOAR de Viladecans.