escola Secot d’emprenedors

  

Cursos gratuïts per a la formació d’emprenedors

Després de 25 anys de dedicació a l’orientació empresarial de nous emprenedors, micro-empreses i pimes, Secot ha donat un pas més amb la creació d’eSempbcn – escola Secot d’emprenedors.

A eSempbcn, els professors són els nostres Sèniors, que amb els seus coneixements i experiència emprenedora o directiva, han creat unes sessions molt pràctiques i participatives, on els assistents poden adquirir la formació necessària per posar en marxa el seu projecte empresarial.

  • Seminari:

COM EMPRENDRE AMB ÈXIT (20 hores presencials)     Més informació

Expliquem l’itinerari que els emprenedors han de seguir, partint de la seva idea, per portar a la pràctica el seu projecte amb garanties d’èxit.

  • Seminari:

DE LA IDEA AL NEGOCI (12 hores presencials)     Més Informació

Utilitzant els mètodes Canvas & Lean Startup, els emprenedors analitzen la seva idea i determinen el Model de Negoci que volen crear.

  • Seminari:

COMPTABILITAT PER A EMPRENEDORS     (24 hores presencials) Més Informació

D’una forma senzilla, s’ensenya la comptabilitat que necessiten conèixer els emprenedors per poder veure la viabilitat del negoci que volen crear i controlar després el seu funcionament.

  • Seminari:

EINES PER EMPRENDRE I VENDRE     (24 hores presencials) Més Informació

Coneixements bàsics de màrqueting, estudis de mercat i anàlisi DAFO, màrqueting a la xarxa (e-màrqueting), pla de vendes, tècniques de venda i formes d’aconseguir clients i fidelitzar-los.

  • Seminari:

EMPRENEDURIA PER ENGINYERS     (20 hores presencials) Més Informació

Coneixements dels aspectes claus per convertir una idea en un negoci d’èxit.