Premsa

La Vanguardia- Dinero-Claudia blasco cast 15-12-20

La Vanguardia. Domingo 20 de diciembre. Goldie’s Clothing, una firma de moda femenina con estilo “retro”, que recibe el apoyo de Secotbcn, exporta un 20% de su producción anual.

sub_faldon

10-12-15Conveni Caixabank

Diari de Sabadell. Jueves 12 de diciembre. Secotbcn firma un acuerdo con CaixaBank para impulsar la competitividad de los emprendedores

sub_faldon

la foto

Diari de Sabadell, martes 1 de diciembre. Secotbcn celebra su 25º aniversario de la oficina de Sabadell.

sub_faldon

151116_osona_diari.pdf

Dilluns 16 de novembre. Secot Osona a EL 9 NOU (secció economia).

sub_faldon

La Vanguardia, domingo 15 de noviembre. Ursulitas una firma alicantina de diseño de zapatos de talón ha recibido orientación de Secotbcn.

La Vanguardia, martes 17 de noviembre. Ursulitas una firma alicantina de diseño de zapatos de talón ha recibido orientación de Secotbcn.

sub_faldon

Diari de Sabadell- Economia- 15-11-14

Dissabte 14 de novembre. Secot Sabadell al Diari de Sabadell (secció economia).

sub_faldon

Heart Driven, una empresa nascuda a Barcelona, que ofereix rutes guiades per la capital catalana amb motocicletes Milwaukee, ha rebut orientació de Secotbcn

Heart Driven, una empresa nascuda a Barcelona, que ofereix rutes guiades per la capital catalana amb motocicletes Milwaukee, ha rebut orientació de Secotbcn

sub_faldon

La Vanguardia, diumenge 4 d'octubre. Triplan, una start-up assessorada per Secotbcn, que optimitza vols en línia, ha guanyat la cinquena edició del Concurs Emprende-YUZZ.

La Vanguardia, diumenge 4 d’octubre.
Triplan, una start-up assessorada per Secotbcn, que optimitza vols en línia, ha guanyat la cinquena edició del Concurs Emprende-YUZZ.

sub_faldon

la Vanguardia- Dinero- 15-09-20 cat

La Vanguardia, diumenge 20 de setembre.
Bellahuella, una firma de moda i accessoris femenins amb tendències catalanes i parisenques, va néixer fa 4 anys amb l’orientació de Secotbcn.

sub_faldon

Sense títol

La Vanguardia, divendres 30 d’agost.
El projecte Labicha Creativa, una firma de bosses de mà artesanals, amb el suport de Secotbcn, ha començat a distribuir productes a botigues de complements femenins i augmentar les vendes a través de la seva botiga online, inaugurada recentment.

 

sub_faldon

la vanguardia 15-08-16 (1)

La Vanguardia, divendres 16 d’agost.
L’empresa Fossil River de Terrassa, productora i comercialitzadora de sals gourmet, ha rebut l’orientació de Secotbcn.

 

sub_faldon

Xarxanet.org, dissabte 27 de juny. Entrevista a Daniel Cañardo Blasco, president de Secotbcn. Podeu llegir-la aquí http://bit.ly/1FKKPfg.

Xarxanet.org, dissabte 27 de juny.
Entrevista a Daniel Cañardo Blasco, president de Secotbcn. Podeu llegir-la aquí http://bit.ly/1FKKPfg.

 

sub_faldon
La Vanguardia ( secció Catalunya Emprèn), diumenge 10 de Maig. La premsa fa ressò del projecte Privilegiis, una de les empreses que compta amb el suport de Secotbcn.

La Vanguardia (secció Catalunya Emprèn), diumenge 10 de Maig.
La premsa fa ressò del projecte Privilegiis, una de les empreses que compta amb el suport de Secotbcn.

sub_faldon

Cat (2)

8 de maig del 2015, Secotbcn a La Vanguardia

sub_faldon

El Periódico 25 Aniversari Secotbcn - Cat 15-03-24_opt (3)

Secotbcn a El Periódico

sub_faldon

La Vanguardia 25 Aniversari Secotbcn - cast 15-03-22_opt (2)

Secotbcn a La Vanguardia

 

sub_faldon

 

L25_final - recortada

Escoltar la veu de l’experiència – El Digital D Barcelona | Ajuntament de Barcelona

Escoltar la veu de l’experiència

Els voluntaris de SECOT dediquen una bona part del temps lliure a aconsellar els emprenedors sobre com millorar els negocis. Tots ells són jubilats, exdirectius d’empreses, i per tant tenen una gran experiència al seu darrere.
Vicente Bernal té 69 anys i en fa dos que és voluntari de l’organització SECOT. Ha dedicat la seva vida professional al sector de la moda i ara, un cop jubilat, transmet els seus coneixements de manera altruista als nous emprenedors. “És una manera de tornar a la societat allò que t’ha donat en els teus anys de vida laboral”, assegura el voluntari Francesc Turró, de 64 anys.
Com ells, a Barcelona hi ha 160 sèniors que dediquen una bona part del temps lliure a reorientar negocis de petites i mitjanes empreses de la ciutat que necessiten assessorament extern. L’empresa de complements La Bicha Creativa és una d’aquestes empreses. Els emprenedors que la regenten, en Pablo i la Maisa, van arribar a SECOT a través de Barcelona Activa ara fa sis mesos. Volien saber com havien d’enfocar el procés d’internacionalització de l’empresa, ja que el negoci creixia ràpidament.
Des de SECOT els van assignar dos tutors de perfils professionals complementaris però adequats al seu negoci. D’aquesta manera han pogut posar al dia temes econòmics, i també els han donat consells per millorar la comercialització dels seus productes. “Et dóna confiança que t’assessori algú que coneix el teu món i que té la maduresa i la distància suficient per donar-te consells”, assegura en Pablo.
Un total de 25 anys aconsellant des de l’experiència
El dia 7 de maig SECOT celebra un quart de segle de vida amb molt bons resultats. L’any 2014, a l’àrea de Barcelona, van rebre més de 800 sol·licituds d’orientació. A més, van ajudar a mantenir més de 200 llocs de treball i van donar suport a la creació de 56 empreses noves.

 

sub_faldon

 

L25_final - recortada

 

CATALUNYA.-El presidente de Secotbcn ensalza la tarea de orientación profesional de su voluntariado
Valls destaca su labor en favor de la emprendeduría, la creación de empleo y el trabajo en equipo
BARCELONA, 7 (EUROPA PRESS)
El presidente de Secotbcn, Daniel Cañardo, ha ensalzado este jueves la tarea de orientación y asesoramiento profesional que llevan a cabo sus voluntarios séniors aprovechando la experiencia que han acumulado a lo largo de su vida.
Así se ha pronunciado en el acto de conmemoración del XXV aniversario de Secotbcn en la Casa Llotja de Mar de la capital catalana, acompañado del presidente de Secot, Rafael Puyol, de la presidenta fundadora, Lucila Gómez, del presidente de la CÁMARA DE COMERCIO DE BARCELONA, MIQUEL VALLS, y de la teniente de alcalde del Ayuntamiento, Sònia Recasens.
Tras recordar los inicios de la entidad y posteriormente la apertura de la delegación catalana, Cañardo ha comparado Secotbcn con un servicio de Cercanías: «No tenemos una prestancia de alta velocidad, pero sus unidades hacen un servicio diario de continuidad que transporta a miles de personas, nuestros asesorados, con eficacia, tenacidad y constancia».
«Gracias a las infraestructuras de nuestras vías, ya sean las administraciones, las funciones o las escuelas, hace que podamos desarrollar nuestra tarea», ha añadido, tras concretar, que sólo en Catalunya, más de 9.000 proyectos y empresas han confiado en Secot, 800 de las cuales en 2014.
También ha precisado que empezaron con cinco voluntarios y ahora cuentan con 199 que desarrollan su actividad desde oficinas en Barcelona, Sabadell, Mataró, Granollers, Vic y Manresa –sin ningún coste–, aunque ha recalcado que, para su supervivencia, necesitan el apoyo económico que obtienen de diferentes entidades y de las que aún no colaboran con ellos.
ANIVERSARIO DE PLATA
El presidente de Secot, Rafael Puyol, ha celebrado el aniversario de plata de la delegación catalana y el valor de la tarea de sus voluntarios: «Mi felicitación por estos 25 años de fructífera existencia y mucho ánimo, porque os quedan 25 más para cumplir 50, y 50 más para llegar a 100, y que todos los veamos».
También ha aplaudido el cuarto de siglo de Sectobcn el presidente de la CÁMARA DE COMERCIO DE BARCELONA, MIQUEL VALLS, y el trabajo que llevan a cabo en favor de la emprendeduría, la creación de puestos de trabajo y el trabajo en equipo.
Según Valls, incluso en plena crisis, han sumado esfuerzos para dar salida a nuevos productos y han dado formación en diferentes áreas de gestión.
Así, ha expresado su orgullo por su trabajo y les ha animado a seguir adelante y luchar para garantizar un futuro para las empresas catalanas.
En el acto también ha participado el doctor en Ciencias Económicas y Derecho Josep Maria Gay de Liébana con la conferencia ‘¿La crisis, una historia del pasado? ¿2015, levantamos el vuelo?’, y la teniente de alcalde Sonia Recasens lo ha clausurado con un agradecimiento por «lanzar mensajes de optimismo», tras admitir la dificultad de la crisis y las aportaciones realizadas por Secotbcn.
«Sois un activo de gran valor para Barcelona. Formáis parte del importante ecosistema que se necesita para generar oportunidades. No hay mejor política social que generar empleo», ha clausurado, excusando la ausencia del alcalde de la ciudad, Xavier Trias, a falta de pocas horas del inicio de la campaña de las municipales.

 

sub_faldon

 

images

Els seniors de l’oficina d’Osona de SECOT van publicar al bisetmanari d’El 9 Nou entre el 14 de març i el 25 de juliol del 2014, un total de 20 articles, que tracten de diverses problemàtiques del món de l’empresa. Els temes tenen un volum reduït obligat per les exigències de la publicació, i per tant es tracten de forma molt resumida.
La idea d’aquests articles es donar una pinzellada general a diversos temes i fer evident la forma genèrica de enfocar-los. Són temes generals i comuns a moltes, si no, a totes les empreses. Secot vol desvetllar l’atenció de l’empresari sobre aspectes del negoci que mereixen atenció, i tal vegada, els havien descuidat. [dt_button size=»link» animation=»none» icon=»» icon_align=»left» color=»» link=»https://secotbcn.cat/wp-content/uploads/2014/10/Recull-articles-EL-9-NOU-logos-SECOTbcn.pdf»]Llegir articles[/dt_button]
19 setembre 2014

 

sub_faldon

LogoColorTextRight1

Directius jubilats orienten emprenedors i pimes per consolidar negocis [dt_button size=»link» animation=»none» icon=»» icon_align=»left» color=»» link=»https://secotbcn.cat/wp-content/uploads/2014/10/Article-iSabadell-2014-06-05.pdf»]Llegir notícia[/dt_button]
5 juny 2014

 

sub_faldon