Proton New Energy Future, és una empresa d’innovació que després d’anys de recerca ha desenvolupat un captador solar d’alt rendiment que funciona en ombres i interiors.

El primer producte de Proton New Energy Future és EBÖRD, una taula solar que genera energia neta dins de l’habitatge.

Hem estat assessorats per Secotbcn per dur a terme el Pla de negoci de EBÖRD i per comercialitzar el primer producte B2C (Business to Consumer).

Conjuntament amb Secotbcn, vam elaborar el Pla financer i vam analitzar les vies d’obtenció del capital necessari per cobrir les accions que vam definir al Pla de negoci.

Estem molt agraïts als assessors de Secotbcn, que a més d’aportar la seva experiència i coneixements a les nostres necessitats, ens van ajudar a conèixer altres assessors de Secotbcn, d’altres sectors diferents com el financer, per obtenir diversos punts de vista i assegurar l’èxit del nostre objectiu.

A data d’avui, EBÖRD ha continuat els passos tal com estaven plantejats, estem llançant el producte al mercat, i podrem aconseguir el nostre objectiu: acostar les energies renovables a la societat, donar l’oportunitat a tothom de realitzar una petita acció, per ajudar al medi ambient.

Veure més informació en: www.ebord.co

 

 


Equip de Proton New Energy Future

0