L’experiència amb l’assessorament de Secot ha estat molt positiva per a Kapptive. Vam sol·licitar l’assessorament per millorar l’enfocament de màrqueting i no només ens han ajudat a aconseguir-ho amb bons resultats, sinó que durant el procés també ens han proporcionat eines per analitzar i optimitzar les accions de comunicació i els recursos interns, cosa que ens ha permès millorar la nostra dinàmica interna i la projecció cap a l’exterior.

Ha estat una relació molt profitosa, els nostres assessors assignats han demostrat ser uns grans professionals disposats a empatitzar i involucrar-se en el projecte per aconseguir els millors resultats, a part de ser persones d’excel·lent qualitat humana.

Som conscients de que ens queda molt treball per endavant, però estem molt agraïts d’haver rebut l’assessorament per part de Secot i no dubto en recomanar aquest servei a qualsevol empresa o empresari que tingui inquietud per millorar la seva situació i vulgui portar el seu projecte a un altre nivell.


Gerard Martí, Director de Kapptive.

0