L’experiència amb l’assessorament de Secot ha estat molt positiva per a Kapptive. Vam sol·licitar l’assessorament per millorar l’enfocament de màrqueting i no només ens han ajudat a aconseguir-ho amb bons resultats, sinó que durant el procés també ens han proporcionat eines per analitzar i optimitzar les accions de comunicació i els recursos interns, cosa que ens ha permès millorar la nostra dinàmica interna i la projecció cap a l’exterior.

Ha estat una relació molt profitosa, els nostres assessors assignats han demostrat ser uns grans professionals disposats a empatitzar i involucrar-se en el projecte per aconseguir els millors resultats, a part de ser persones d’excel·lent qualitat humana.

Som conscients de que ens queda molt treball per endavant, però estem molt agraïts d’haver rebut l’assessorament per part de Secot i no dubto en recomanar aquest servei a qualsevol empresa o empresari que tingui inquietud per millorar la seva situació i vulgui portar el seu projecte a un altre nivell.


Gerard Martí, Director de Kapptive.

Gerard Martí (KAPPTIVE)

Va ser una experiència increïble! M’enorgulleix haver estat el guanyador del Centre Yuzz de la Universitat de Barcelona amb DROPS ROOF i estar triat pel Banc Santander com un dels 52 joves emprenedors espanyols més prometedors, d’entre els 1000 projectes presentats en tota Espanya.

Acabem d’arribar de Silicon Valley a San Francisco, després de viure una setmana emocionant i haver tingut l’oportunitat de visitar empreses com Facebook, Google, Airbnb, Uber, Stanford University, entre altres. També vam conèixer a grans professionals que ens van explicar la cultura empresarial nord-americana.

A més, va ser una grata sorpresa estar entre els 5 projectes seleccionats a presentar en el Globally Pitch Sharktank, davant de 5 grans inversors en Silicon Valley.

Però sense cap dubte, una de les coses que més m’ha gratificat ha estat l’oportunitat de conèixer als meus 51 col·legues finalistes, 51 grans persones, cadascuna amb un projecte amb un enorme potencial.

Gens d’això hauria estat possible sense el suport i la col·laboració de Secot Barcelona, i en definitiva tots els que han format part d’aquesta experiència. Gràcies a tots!

 


Elisabet González Castro, CEO de Drops Roof & Architect, especialista en Energies Renovables i Sostenibilitat en el projecte “DROPS ROOF”, que ha finalitzat el Programa YUZZ del Banc Santander.

Elisabet González (DROPS ROOF)

De moment tot va sobre rodes. Estic seguint el camí marcat (tallers i formacions) i tot va sortint de manera més fluida i no tinc tanta dispersió.

Tinc varis tallers d’aquí a desembre i ara estic preparant una formació per un Ajuntament. Estic contenta!

M’agradaria quedar un dia tots tres per convidar-vos a un cafè, per agrair-vos la implicació.


MARTA PLA, assessora d’imatge personal i corporativa, personal shopper i dissenyadora de moda (www.martapla.com).

Marta Pla

Ens agradaria reconèixer públicament davant dels organismes col·laboradors de SECOTbcn la gran utilitat que ens ve suposant, en el nostre projecte PracticaTest.com, l’ajut dels nostres dos tutors.

Vàrem conèixer SECOTbcn  a través del programa Yuzz en el que vàrem participar ara fa tres anys a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Quan en un moment de l’any passat vàrem veure que el nostre pla comercial i de màrqueting “no estava reeixint como calia”, probablement degut a la nostra inexperiència en aquest sector, vàrem decidir contactar amb SECOTbcn, ja que si d’alguna cosa van sobrats és d’experiència, coneixements i ganes d’ajudar de manera altruista.

Un cop assignats els nostres tutors, dos Sèniors experts en màrqueting de gran consum, vàrem començar a reorganitzar la nostra estratègia comercial i de producte.

De llavors ençà són moltes les reunions que hem mantingut i en les que amb les seves idees i propostes hem millorat tant com per “doblar els nostres ingressos”.

Sabem que ens queda un gran camí per recórrer, un projecte amb molt futur i possibilitats d’internacionalització, però de cada reunió en sortim reforçats i amb molts més coneixements per oferir un producte de major qualitat als nostres clients.

Recomanem fermament que tots aquells joves amb projectes interessants entre mans contactin amb SECOTbcn,  per conèixer la seva labor i, perquè no, “aprofitar” tots aquests coneixements per millorar a nivell personal i professional.

Mai és sobrer tenir contactes a la nostra agenda que ens puguin obrir, en un moment donat, portes a les que, per la nostra posició de desconeguts en el sector, no podem accedir.

Gràcies pel vostre ajut incansable i per ser una motivació de millora diària.


Bárbara e Ismael, dos emprenedors que hem creat l’empresa PRACTICATEST.COM, la major Autoescola Online amb més de 255.000 alumnes registrats en el darrer any.

PracticaTest.com

Sí senyor, SECOT va ser el màxim responsable de la “megaempenta” que vam tenir al principi. Quan vam començar no teníem idea de que anava això de guanyar diners, de tenir un equip al nostre càrrec i de dissenyar per a centenars de milers de persones.


Babybites

Babybites